Hans Weichbrodt (förmiddagens bibelstudier)
Hans är författare, präst i OSA-rörelsen och en ofta anlitad bibelinspiratör vid olika konferenser runtom i Sverige och Norden.
Hans föddes och levde sina första åt i USA innan familjen flyttade till Västerås. Gud ”tog tag” i honom under konfirmationstiden på Stiftsgården i Rättvik.
Den senaste boken är ”Genom stormen: en resa med Paulus till pånyttfött hopp”.       


Lasse Axelsson (onsdag kväll) 
Lasse omnämns ofta med rätta som Sveriges Mr Gospel som körledare för 1000-tals sångare i Globen och på Sergels Torg tillsammans med både herrlandslaget i fotboll, Drottning Silvia och stora delar av Sveriges artistelit.

Men denna kväll handlar om ”Ett hållbart hopp” i skolan där han själv fick vara med om att dela sin tro på skolan till bl.a. Carola och dagens erfarenhet som verksamhetsansvarig för Credo skola 2021. Vad är det som har hållit från 1974 fram 2021? Vilka utmaningar har försvunnit och vilka har tillkommit? 


Anna och Michael Martinson (fredag kväll)
Michael har i hela sitt liv varvat att arbeta med ledarskap i skola och att arbeta i kyrkliga sammanhang. På så vis har han stor erfarenhet av hur viktigt det är att ge vidare något som man tror är hållbart – eftersom både kyrka och skola delvis bygger på just det. Michael har också sedan många år tillbaka författat sånger i trubadurform men med existensiella texter.

Anna jobbar som både musiklärare och musiker. I båda yrkena ser hon möjlighet att ge vidare av guds kärlek och nåd. Hon har också under senaste åren försökt skapa musik som kan bli en bro till tro.

Tillsammans vill vi reflektera och samtala om hur vi kan ge vidare i vår tro och kanske framför allt – hur gör vi det hållbart? För både oss och dem vi ger vidare till?
Vad har vi att ge vidare av som faktiskt når fram till den andra – och vilka sätt finns det som vi kan ge vidare på?


Christoffer och Daniella Kullenberg (undervisning barn/ungdom)

Christoffer (Chriss) läste till präst på Johannelunds Teologiska Högskola men är nu efter ett par år i Blekinge tillbaka i Skåne och Lerbergets kyrka där han jobbar som präst.
Daniella (Danni) är bl.a. utbildad personalvetare med fokus på arbetsrätt och har jobbat som HR-konsult. Hon har även gått två år på Hillsong College i Australien med inriktning ungdom och själavård, men jobbar nu med diakoni och ungdomar i Örkelljunga pastorat.