Vad hittar barnen på lägret?
Det är inte bara föräldrarna som får ett givande läger, utan också barnen! Medan mamma och pappa lyssnar på undervisning får barnen träffa jämnåriga och leka, lära sig mer om Jesus, sjunga, pyssla, sporta och mycket annat kul under ledning av barnledare. I de yngre åldrarna (0 – 3 år) finns det behov av att föräldrarna finns till hands i barngruppen.

Gruppindelning
Barnen delas in i grupper efter ålder. Gruppindelningen presenteras på onsdagens välkomstmöte av barnledarna. När barnledarna har presenterat sig själva, sin grupp och ”sina” barn tar de med sig sin grupp och går till respektive grupps rum.

Vad gör barnen i barngrupperna?
De mindre barnen brukar sjunga, leka med leksaker, måla teckningar, läsa saga, och andra aktiviteter som passar den som är liten. Är man något äldre blir det mer gemensamma lekar och också lite svårare pyssel. Barnledarna väver in lägrets tema i aktiviteterna tillsammans med barnen. På förmiddagarna blir det ett pass med bibelundervisning.

Fritid
På fritiden finns det mycket att välja på även för barnen. Förutom alla härliga kompisar som finns nära en så kan man försöka övertala mamma och pappa att man vill bada eller paddla kanot. Glasskiosken har öppet en stund varje dag, och på lördag kan man köpa lördagsgodis! Även om området är barnvänligt så är det viktigt att man som vuxen finns nära sina barn då det finns både sjö och å på området. Barnledarna har ansvar för barnen under barngrupperna, men inte under fritiden, då är det mammas och pappas ansvar.

En stund i kapellet för stora och små
Varje dag, efter kvällsmaten, erbjuds en stund i kapellet för stora och små. Det blir en stund tillsammans inför Gud med både skratt och allvar. De sånger som sjungs återkommer under lägret i söndagens gudstjänst.

Avslutningsgudstjänst på söndagen
På lägrets sista dag firar vi gemensam gudstjänst där både barn och vuxna är delaktiga. Vi sänder varandra tillbaka in till våra hemorter och vår vardag!